Informatii livrare

PROCEDURA COMENZI: 

Dat fiind aspectul prin care fiecare produs realizat este unic, bazat pe configuratia de materiale si culori solicitata de client, va rugam sa aveti in vedere inaintea emiterii unei comenzi faptul ca fabricarea si livrarea produsului configurat de Dvs poarta un termen aproximativ de executie de 5 saptamani. In functie de gradul de incarcarea a fabricii la momentul comenzii Dvs, acest termen poate diferi si va fi specificat inainte de confirmarea comenzii. 

Orice comanda implica achitarea unui avans, in cuantumul a minim 300lei, pentru care vi se va emite in prealabil o factura achitabila online sau prin transfer bancar. Orice comanda efectuata duce la acceptul implicit al conditiilor de vanzare (Contract vanzare cumparare) disponibil pe site-ul nostru. Veti primi o copie a acestui contract impreuna cu factura de avans aferenta comenzii Dvs. 

Odata ce produsul ales de Dvs este gata de livrare, va vom contacta telefonic sau prin e-mail pentru a stabili cum urmeaza sa intrati in posesia lui. De regula produsele se pot fie ridica fizic din locatia noastra sau se pot expedia prin curier. Alternativ, in orasele Galati, Braila si Ploiesti, beneficiati de livrarea gratuita a produselor comandate prin intermediul site-ului nostru. 

In situatia in care optati pentru transportul prin Curier, veti primi impreuna cu produsul factura sa, certificatul de garantie si declaratia de conformitate.  Plata diferentei dintre valoarea produsului si avansul platit se va achita curierului in regim ramburs.