Informatii comenzi

Pentru a va configura produsul ales, aveti posibilitatea de a selecta tipul/culoarea de material dorit. 

In acest sens, va trebui sa completati casutele cu elementele ce compun o canapea, folosind materialul pe care l-ati ales (poze cu mostrarele de materiale se afla in josul paginii pentru fiecare produs). Odata ce ati consultat mostrarul cu materiale si ati ales o culoare, va trebui sa introduceti codul ei in casuta aferenta componentei canapelei pe care o doriti realizata pe culoarea aleasa. 

Un exemplu de selectii pentru un produs se afla mai jos: 


Pentru o mai usoara intelegere a notatiilor folosite pentru partile componente ale unei canapele, atasam urmatoarea schita: 


Suplimentar fata de desen, in spatele pernelor se afla SPATARUL, cel care odata pliat (cand canapeaua se extinde) formeaza impreuna cu SEZUTUL, suprafata de dormit. 

In cazul Coltarelor, veti putea alege si pozitionarea insulei, aceasta fiind exemplificata mai jos: 


Alegerea pozitiei insulei se face cu coltarul privit din fata. In exemplul de mai sus, numim coltarul ca avand insula pe partea stanga.  

Asigurati-va intotdeauna ca ati ales corect orientarea insulei deoarece odata fabricat, un coltar nepermitand reorientarea insulei pe partea opusa (elementele de prindere difera). 

In cazul in care doriti un pat tapitat, atasam mai jos un desen cu optiunile pe care le puteti alege si locatia lor pe produsul finit: 
Suplimentar, pentru un pat tapitat, puteti alege dimensiunea dorita pentru cadrul de saltea. 

Este foarte important sa tineti cont de dimensiunile produselor dorite, atat in locatia in care doriti sa le amplasati cat si a caii de acces prin care acestea vor fi introduse. Multe din produsele noastre folosesc sisteme de montaj ce nu necesita unelte speciale si permit ca produsul finit sa fie livrat pe bucati. In cazul in care locatia Dvs prezinta particularitati privind caile de acces sau nu sunteti sigur in privinta posibilitati de a introduce produsul in locuinta, va rugam sa ne contactati anterior emiterii unei comenzi. 


Mostrarele de materiale afisate se impart in 2 clase, denumite Stofa 1 si Stofa 2

Preturile afisate standard pe site-ul nostru iau in considerare realizarea produselor pe Stofa 1 respectiv, SUN si ORINOCO. Oricare selectie intre aceste 2 tipuri de materiale, pastreaza pretul afisat in pagina produsului. 

Materialele clasificate de noi ca si Stofa 2 aduc suplimentar un plus de rezistenta in conditii de trafic intens fiind fizic mai groase si mai dense ca tesatura fata de Stofa 1. Totodata insa, alegerea materialelor din Stofa 2, modifica pretul produsului conform selectiei din pagina fiecarui produs. 

In categoria Stofa 2, se incadreaza urmatoarele materiale: 


Fiecare produs este pretabil configurarii pe ambele tipuri de stofa, cu mentiunea ca mostrarul aferent sa fie disponibil in pagina produsului. In situatia in care un mostrar lipseste din pagina unui produs, acesta nu se poate folosi la realizarea canapelei, din motive tehnologice. 


PROCEDURA COMENZI: 

Dat fiind aspectul prin care fiecare produs realizat este unic, bazat pe configuratia de materiale si culori solicitata de client, va rugam sa aveti in vedere inaintea emiterii unei comenzi faptul ca fabricarea si livrarea produsului configurat de Dvs poarta un termen aproximativ de executie de 5 saptamani. In functie de gradul de incarcarea a fabricii la momentul comenzii Dvs, acest termen poate diferi si va fi specificat inainte de confirmarea comenzii. 

Orice comanda implica achitarea unui avans, in cuantumul a minim 300lei, pentru care vi se va emite in prealabil o factura achitabila online sau prin transfer bancar. Orice comanda efectuata duce la acceptul implicit al conditiilor de vanzare (Contract vanzare cumparare) disponibil pe site-ul nostru. Veti primi o copie a acestui contract impreuna cu factura de avans aferenta comenzii Dvs. 

Odata ce produsul ales de Dvs este gata de livrare, va vom contacta telefonic sau prin e-mail pentru a stabili cum urmeaza sa intrati in posesia lui. De regula produsele se pot fie ridica fizic din locatia noastra sau se pot expedia prin curier. Alternativ, in orasele Galati, Braila si Ploiesti, beneficiati de livrarea gratuita a produselor comandate prin intermediul site-ului nostru. 

In situatia in care optati pentru transportul prin Curier, veti primi impreuna cu produsul factura sa, certificatul de garantie si declaratia de conformitate.  Plata diferentei dintre valoarea produsului si avansul platit se va achita curierului in regim ramburs.